Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Christiaan Eykmanlaan 5, Berkel-enschot

€525.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 183 m2
  • Perceeloppervlakte 261 m2
  • Inhoud: 649 m3
  • Bouwjaar: 1974
  • Slaapkamers: 5 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

In de wijk “Ruiven” te Berkel-Enschot gelegen ruime, uitgebouwde geschakelde gezinswoning aan een rustige lommerrijke laan in een kindvriendelijke woonomgeving met diverse speelveldjes.
Berkel-Enschot is centraal gelegen, alle voorzieningen zijn in de nabijheid zoals scholen, sportfaciliteiten, winkels en openbaar vervoer. Het biedt een prachtig buitengebied dat grenst aan de Oisterwijkse bossen en vennen. De uitvalswegen richting Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn eenvoudig bereikbaar.

ALGEMENE INFORMATIE
• Rustig gelegen, ruime gezinswoning met maar liefst vijf slaapkamers in een straat met uitsluitend bestemmingsverkeer;
• Kenmerkend is de aangename daglichtinval in de gehele woning;
• De begane grond is voorzien van vloerverwarming (m.u.v. hal, bijkeuken en berging);
• Bijkeuken en berging zijn -desgewenst- terug te brengen tot een garage;
• Graag nodigen wij serieuze gegadigden, op afspraak, uit voor een bezichtiging om de ruimte en mogelijkheden van deze woning zelf te ervaren!

Bouwjaar: 1974
Inhoud: 649 m³
Woonoppervlakte: 183 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 6 m²
Overige inpandige ruimte: 8 m²
Externe bergruimte: 8 m²
Perceeloppervlakte: 261 m²
Verwarming: middels CV-combiketel (Vaillant, 2012)
Isolatie: grotendeels HR+ glas, dakisolatie

INDELING
Begane grond
Ruime lichte hal met open trapopgang, garderobenis, meterkast en toiletruimte.De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Vanuit de hal toegang tot de T-vormige living verdeeld in een eet- en zitgedeelte met sfeervolle haard met houtkachel. Via openslaande deuren is de separate tuinkamer aan de achterzijde van de woning bereikbaar.
De tuinkamer is voorzien van T.V- en internetaansluiting en heeft uitzicht op de achtertuin en beschikt over een loopdeur naar de woonkeuken en achtertuin. Deze kamer is momenteel in gebruik als speelkamer maar is uitermate geschikt als kantoor-/studeerkamer of atelierruimte.

Woonkeuken
Vanuit de living, via twee togen, doorgang naar de lichte woonkeuken met openslaande deuren naar de achtertuin. De inrichting in hoekopstelling (1994) is voorzien van een dubbele spoelbak, plintboiler, 4–pits gaskookplaat met oven, afzuigschouw, magnetron en koelkast. Er is voldoende praktische berg- en proviandruimte in de diverse kasten.

Vanuit de keuken doorgang naar de bijkeuken met aansluitend berging (dit betreft de voormalige garage). In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor was- en droogapparatuur en vaatwasser. Er is tevens een keukenblok met dubbele spoelbak en onder- en bovenkasten. De berging beschikt over verwarming, wateraansluiting en een houten deur naar de oprit; ook hier veel praktische kastruimte.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.
De masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een vaste garderobekast.
De tweede slaapkamer met wastafel ligt aan de voorzijde; de derde slaapkamer is momenteel in gebruik als kantoor-/werkkamer.
De, geheel betegelde, badkamer heeft een neutrale kleurstelling en is voorzien van een ligbad, inloopdouche met regen- en handdouche, natuurstenen wastafel en designradiator. Er is natuurlijke ventilatie mogelijk via een raam.

Tweede verdieping
Via een vaste trapopgang is de tweede verdieping bereikbaar.
Op de voorzolder bevindt zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Vaillant, ca. 2014) en doorgang naar een kamer en daglichttoetreding via een zij- en dakraam.
Op deze verdieping is nog een vierde en vijfde slaapkamer, ieder met een dakkapel. Eén slaapkamer heeft een wastafel met warm en koud water. Onder de dakhelling is voldoende praktische bergruimte.

Buitenruimte
De privacybiedende achtertuin heeft een terras met sierbestrating, gazon, borders met volwassen beplanting en hagen. De houten berging is voorzien van elektra en biedt plaats voor het stallen van fietsen, opslag van (tuin)gereedschap e.d. Er is een achterom via een afsluitbare, houten poort.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×