Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Juliana van Stolberglaan 28, Vught

€1.150.000 k.k.

  • Woonoppervlakte 219 m2
  • Perceeloppervlakte 324 m2
  • Inhoud: 789 m3
  • Bouwjaar: 2014
  • Slaapkamers: 5 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

In het zeer gewilde Stadhouderspark (Vught-Noord) gesitueerde riant halfvrijstaand (2/1 kap) woonhuis met kenmerkende en unieke architectuur van Simone Drost en Evelien van Veen, waarbij abstractie en het gebruik van natuurlijke materialen voorop stond. Resultaat is een woning met weinig onderhoud en een prettige ‘vibe’.

Het geheel is hoogwaardig afgewerkt en uitstekend onderhouden. Uniek wonen, dichtbij de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch en grenzend aan het mooie groen van Vught. Diverse scholen en andere voorzieningen zijn in de nabijheid gelegen. Ook de natuurplas de IJzeren Man en de Vughtse Heide zijn dichtbij gesitueerd.

De 219 m² woonoppervlakte is een perfecte thuisbasis voor een gezin met kinderen. De basisschool bevindt zich op 3 minuten wandelen.

Indeling

Begane grond
De entreehal is voorzien van luxe toilet met fonteintje, meterkast en garderobe. Via een dubbele deur met een rank stalen profiel met veel glas is de woonkamer te bereiken. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning opgesteld en door de iets hogere plaatsing van de kozijnen is privacy gegarandeerd. De woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De forse glaspuien verbinden het zonneterras met het interieur.
De begane grond vloer is voorzien van een prachtige beton ciré vloer. De luxe keuken is van Italiaans design keukeninrichting en biedt een maatwerk kastenwand met nis en een groot kook-/ spoeleiland met RVS aanrechtblad. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur te weten; een passende spoelbak en Quooker, inductiekookplaat met geïntrigeerde afzuiging, vaatwasser, twee koelkasten, twee vriezers, oven en combimagnetron. De moderne gashaard geeft veel warmte en sfeer aan het geheel. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken gesitueerd met spoelbak en maatwerk kastenwand. Separate berging cq. trapkast. De trapopgang naar de eerste verdieping is afsluitbaar.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft een royale overloop die toegang biedt tot de vier slaapkamers, de badkamer, de technische c.q. wasruimte en de toiletruimte. De vier slaapkamers hebben een courante maatvoering en bieden alle net als de overloop een houten vloer in visgraat motief. De kenmerkende dakvormen zijn in iedere slaapkamer zichtbaar en geven daarmee in iedere kamer een prettige hoogte en in een aantal vertrekken bijpassende dakvensters.
Complete badkamer luxueus afgebouwd met Corian vrijstaand ligbad, twee douches en XL wastafelmeubel met drie spoelbakken en drie kranen.

Tweede verdieping
Via de ruime overloop is de vijfde slaapkamer met eigen badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Er is ook een (separaat) toilet.

Buitenleven
Zonnige achtertuin die fraai is aangelegd met een terras, tweede terras op houten vlonders en volwassen borders met kleurrijke beplating. Vrijstaande stenen garage in de achtertuin. In de voortuin is kunstgras en een trampoline aanwezig. Oprit van natuurstenen waaltjes hetgeen uitstekend past bij de leistenen gevel- en dakafwerking.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×