Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Brandbeemdseweg bouwkavel 3 0ong, Oirschot

Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Wonen op een unieke plek met de ultieme buitenbeleving? Bouw je droomwoning op een van de drie bouwkavels gelegen aan de Brandbeemdseweg nabij natuurgebieden “Kampina”, “Landgoed Baest” en “De Mortelen”. Alle woningen in de directe omgeving hebben een vrije ligging, waardoor het groene en landelijke karakter van dit deel van omgeving behouden blijft.

3 BOUWKAVELS
Bouwkavel 1 | Perceeloppervlakte 1.989 m² | € 615.000,– vrij op naam
Bouwkavel 2 | Perceeloppervlakte 2.103 m² | € 590.000,– vrij op naam
Bouwkavel 3 | Perceeloppervlakte 2.415 m² | € 625.000,– vrij op naam

De verkoopprijzen zijn vrij op naam. De verkoper neemt de kosten voor de overdracht van de bouwkavels voor zijn rekening.

BESTEMMINGSPLAN
Op deze drie bouwkavels bent u vrij om uw huis naar eigen idee te ontwerpen en realiseren, weliswaar binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente. De belangrijkste bouwvoorschriften uit het bestemmingsplan zijn:
– Goothoogte maximaal 4,5 meter;
– Bouwhoogte maximaal 10 meter;
– Inhoud maximaal 1.000 m³;
– De afstand van hoofd- en bijgebouwen tot de perceelsgrenzen dient minimaal 5 meter te bedragen;
– De totale oppervlakte van bijgebouwen mag maximaal 240 m² per woning bedragen;
– Goothoogte bijgebouw mag niet meer dan 4 meter bedragen;
– Nokhoogte bijgebouw mag niet meer dan 5,5 meter bedragen;
– De kap dient uitgevoerd te worden met een dakhelling tussen 12° en 45°;
– Er is een beplantingsplan aanwezig;
– Drie parkeerplaatsen op eigen terrein;
– Optioneel zijn er aangrenzende agrarische gronden te koop, bijvoorbeeld voor het houden van paarden.

Landschappelijke inpassing
Nieuwe bebouwing dient landschappelijk te worden ingepast in de bestaande landschaps- en bebouwingsstructuur. Beoogd wordt om de kavels in te passen middels een struweelhaag aan de achterzijde. De zijdelingse perceelsgrenzen zullen worden begeleid door geschoren hagen, welke deels worden voorzien van overstaanders. De westelijke en zuidelijke perceelsgrens zal tevens worden ingepast middels een struweelhaag en een viertal hoogstamfruitbomen zal worden toegevoegd. Bij de twee rechtse kavels moet de driehoek met beplanting aan de voorzijde behouden blijven.

Omgeving
De woning is gelegen in Spoordonk, nabij diverse natuurgebieden en is omgeven door groen. In het buitengebied vindt men veel wandel-, fiets- en ruiterpaden. Het gezellige en bourgondische centrum van zowel Oirschot en Oisterwijk beschikt over diverse winkels, speciaalzaken, restaurants, terrassen, alsmede sport- en recreatievoorzieningen. De uitvalswegen naar Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch (N65) en Eindhoven (A58) zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Voor de uitgebreide bestemmingsplanomschrijving en de anterieure overeenkomst verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor op 0499-577400 of via info@lelieveldmakelaardij.nl

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×