Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

De Keerploeg 12, Berkel-enschot

Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Mooi wonen op de akkers van Berkel!

In het mooie landelijke Berkel-Enschot, onder de rook van Tilburg zijn een 23-tal villakavels ontwikkeld en deels al bebouwd. De perceeloppervlakte van een van de mooiste kavels bedraagt circa 906 m². Door het bouwen van uw eigen woning bent u zelf de regisseur van uw eigen woongenot.
De bouwkavel is landelijk gelegen en ingesloten tussen De Zicht, De Ploegschaar en de Durendaelweg in Berkel-Enschot en heeft een uitstekende bezonning.

Om de rustige sfeer van vrijstaande woningen te benadrukken is het van belang dat de woningen niet allen te hoog worden en te dicht op elkaar staan.
Bouwkavel aan De Keerploeg ong. te Berkel-Enschot:
– maximale frontbreedte hoofdgebouw 10 meter
– gevel met een duidelijk front gericht op de openbare ruimte
– eenvoudig hoofdvolume
– 1 of 1,5 laags woning met kap
– maximale goothoogte 4,5 meter
– maximale bouwhoogte 8 meter
– kap richting is vrij maar de dakhelling is minimaal 40 graden (plat dak of piramide dak is uitgesloten)
– aanbouwen bij voorkeur aan de achterkant van de hoofdbebouwing (tenzij onderdeel van de hoofdbebouwing zoals een inpandige garage).
– vrije kaprichting en meerdere kaprichtingen per woning mogelijk
– erfafscheidingen van “levend” materiaal, dit kan in de vorm van hagen en heggen

Een uitgebreide omschrijving van het beeldkwaliteitsplan en alle overige bebouwingsvoorschriften zijn in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze kavel is geen “provinciale bouwstop” van toepassing. Deze kavel kent geen bouwbelemmering wegens “stikstof”. Beide aspecten zijn bij de goedkeuring van het bestemmingsplan definitief geregeld en vormen geen enkele belemmering voor bebouwing.

Uiteraard maken wij graag een afspraak met u in ons kantoor om vrijblijvend alle mogelijkheden door te spreken. Ook ligt er een interessant indicatief bouwplan ter inzage bij de makelaar.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×