Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Erve Solms bouwnummer 28 0ong, Oirschot

€610.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 141 m2
  • Perceeloppervlakte 165 m2
  • Inhoud: 569 m3
  • Bouwjaar: 2024
  • Slaapkamers: 3 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

BESCHIKBAAR: vrijstaand geschakelde woning (bouwnummer 28)

Aan de Koestraat in het centrum van Oirschot staat het voormalige stadspaleis ‘Hof van Solms’, in dit nieuwbouwplan omgedoopt tot ‘Huys Solms’. Op het achterterrein van dit monumentale pand, gelegen aan de Heistraat is ruimte voor nieuwbouw, genaamd ‘Erve Solms’.

Op Erve Solms worden 13 nieuwbouw gezinswoningen en 6 appartementen gerealiseerd in verschillende prijscategorieën: appartementen, hoek- en tussenwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Zowel voor gezinnen als starters op de markt. Je woont hier in een comfortabele nieuwbouwwoning met energielabel A+++, gasloos, hardhouten kozijnen met HR++ glas, lucht/water warmtepompinstallatie met boiler, basisventilatie met een warmte-terugwin-unit, duurzaam en volledig toekomstbestendig. En dat midden in het historische dorpshart van Oirschot.

Op deze plek komen twee werelden samen; het is namelijk de schakel tussen het historische dorpscentrum en de wat meer industriële bebouwing aan het Wilhelminakanaal. Om deze twee werelden aan elkaar te koppelen, is er gekozen voor twee verschillende architectonische stijlen die wel familie van elkaar zijn. Resultaat, een karaktervolle architectuur met een industrieel tintje. De perfecte combinatie tussen oud en nieuw en een plek waar iedereen zich direct thuis voelt.

BOUWNUMMER 28: VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING
Perceel ca. 165 m² | woonoppervlakte ca. 141 m² | inhoud ca. 569 m³
Achter het Stadspaleis wordt een heerlijk rustig straatje gerealiseerd, waar twee prachtige vrijstaand geschakelde woningen worden gerealiseerd. Hiervan is bouwnummer 28 nog beschikbaar.
Het ontwerp van deze woning heeft net als de rest van het straat een industrieel tintje. Kenmerkend zijn de mooie donkere hoge verticale raampartijen, de tuitgevel met geveloren en donkere stalen Franse balkons wat de woningen een stoere uitstraling geeft.
Keuken voorzijde met ruimte voor kookeiland, leefgedeelte achterzijde, eerste verdieping met drie slaapkamers, badkamer en een vrij indeelbare zolder met technische ruimte. Achtertuin is op het zuidwesten. Parkeren is mogelijk op eigen oprit.

Alle relevante informatie van dit project is terug te vinden op de projectwebsite of neem contact op met de makelaar.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×