Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Kuil 0ong, Udenhout

€425.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte 803 m2
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Fantastisch bouwperceel !! Het perceel is zeer vrij gelegen (naast huisnr 17) nabij het buitengebied en toch ook dicht bij de kern van Udenhout. Optioneel is er een aangrenzende tuin van 645 m² en een daar achterliggende hobbyweide (inclusief stal c.q. schuur) van 7.590 m² (of gedeelte daarvan) te koop.

Udenhout (gemeente Tilburg) is een gemoedelijk Brabants dorp met ruim voldoende eigen voorzieningen zoals winkels en basisscholen, op een steenworp afstand van Tilburg met al haar stadse voorzieningen en tegelijkertijd dicht bij de natuur gelegen. Zo bieden de nabij gelegen gebieden De Brand en Natuurpark de Loonse en Drunense Duinen volop ontspanningsmogelijkheden.

Het vigerende bestemmingsplan is het bestemmingsplan Buitengebied De Zandleij 2012, 2e herziening (Kuil tussen 17 -21). Binnen dit bestemmingsplan is op deze kavel de bestemming ‘wonen-buitengebied’ van toepassing. Op uw verzoek kunnen wij u de volledige bestemmingsplangegevens verstrekken.

Hoofdpunten vigerend bestemmingsplan bij eigen ontwerp:
– inhoud woonhuis: max. 600 m³ (bestemmingsplan biedt mogelijk ruimte voor grotere inhoud tot max 900 m³);
– bouwhoogte max. 10.00 m1;
– goothoogte max. 4.50 m1;
– bijgebouw: max. 20 m1 van woonhuis, oppervlakte max. 75 m², max. bouwhoogte 4.50 m1 en max. goothoogte 3.00 m1.

De twee toegevoegde visuals zijn ter inspiratie vrijblijvend aangeboden door Rosco Bouw te Heesch.

Nb: De aankoop van het kavel en aangrenzende tuin is belast met overdrachtsbelasting. De aankoop van de hobbyweide is voor particuliere koper ook belast met overdrachtsbelasting, er geldt dan geen landbouwvrijstelling. Kosten bouwrijp maken zijn voor rekening koper.

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met ons kantoor Oisterwijk.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×