Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Ons aanbod

Moorland fase Eindhovensedijk 0ong, Oirschot

€709.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 120 m2
  • Perceeloppervlakte 462 m2
  • Inhoud: 450 m3
  • Bouwjaar: 2023
  • Slaapkamers: 2 kamers
Terug naar het volledige overzicht

Omschrijving

Aan de Eindhovensedijk in Oirschot, op een braakliggend gebied gelegen tussen het nieuwbouwproject Moorland en het Wilhelminakanaal, wordt een kleinschalig woningbouwplan gerealiseerd. Het plan bevat 10 rij- en hoekwoningen, 4 levensloopbestendige woningen (bungalows).

De woningen zijn van alle gemakken voorzien, volledig geïsoleerd, energiezuinig (energielabel A), onderhoudsarm en met een Woningborg-certificaat. De woningen worden gemetseld in een grijs-wit genuanceerd steen met antraciet/zwart kleur dakpannen, gasloos opgeleverd, met basisventilatie en een warmte-terugwinunit, warmtevoorziening middels aard-warmtepomp en boilervat. Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en kan bij warme dagen ook worden gebruikt om te koelen. Type E, F en G zijn voorzien van zonnepanelen, type A, B en C worden in de basis zonder zonnepanelen opgeleverd. Sanitair aanwezig verrekenbare bedrag type A en B, à € 2.760,–, type C € 2.795,–, type E, F en G à € 3.655,– met keuze uit douche-, wastafel- en closetcombinatie. Er is een keukencheque aanwezig voor type A2 en C à € 2.000,– en bij type A1, B, E, F en G à € 3.000,–.

Vrijstaand (type E, bouwnummer 11)
Perceel ca. 462 m² | woonoppervlakte ca. 120 m² | inhoud ca. 450 m³
In het groen gelegen vrijstaande levensloopbestendige woning.
Ruime zithoek, twee slaapkamers, separaat toilet en wasruimte, inpandige berging, ruime tuin rondom en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Mogelijkheid realiseren externe berging.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×