Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

5688 Oirschot

Moorland Fase Eindhovensedijk

Aan de Eindhovensedijk in Oirschot, op een braakliggend gebied gelegen tussen het nieuwbouwproject Moorland en het Wilhelminakanaal, wordt een kleinschalig woningbouwplan gerealiseerd. Het plan bevat 10 rij- en hoekwoningen, 4 levensloopbestendige woningen (bungalows).

De woningen zijn van alle gemakken voorzien, volledig geïsoleerd, energiezuinig (energielabel A), onderhoudsarm en met een Woningborg-certificaat. De woningen worden gemetseld in een grijs-wit genuanceerd steen met antraciet/zwart kleur dakpannen, gasloos opgeleverd, met basisventilatie en een warmte-terugwinunit, warmtevoorziening middels aard-warmtepomp en boilervat. Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming en kan bij warme dagen ook worden gebruikt om te koelen. Type E, F en G zijn voorzien van zonnepanelen, type A, B en C worden in de basis zonder zonnepanelen opgeleverd. Sanitair aanwezig verrekenbare bedrag type A en B, à € 2.760,--, type C € 2.795,--, type E, F en G à € 3.655,-- met keuze uit douche-, wastafel- en closetcombinatie. Er is een keukencheque aanwezig voor type A2 en C à € 2.000,-- en bij type A1, B, E, F en G à € 3.000,--.

Rijwoning (type A1 + A2, bouwnummer 1 en 9)
Hoekwoningen met zijbeuk (type B1, bouwnummer 2, 3, 7, 8 en 10)
Perceel variërend van ca. 117 m² tot 225 m² | woonoppervlakte van ca. 120 m² tot 138 m² | inhoud van ca. 460 tot 540 m³
Sfeervolle architectuur met frans balkon in voorgevel.
Royaal leefgedeelte met mogelijkheid uitbouw achter- en zijgevel, drie slaapkamers en een vaste tap naar ruime tweede verdieping met diverse indelingsmogelijkheden. Tuinberging aanwezig. Aanvankelijk van het type woning één, twee of geen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Tussenwoning (type C, bouwnummer 4, 5 en 6)
Perceel ca. 136 m² | woonoppervlakte ca. 120 m² | inhoud ca. 450 m³
Deze tussenwoningen hebben een eigen uitstraling door het dakkapel aan de voorzijde.
Royaal leefgedeelte, drie slaapkamers en een vaste trap naar de ruime tweede verdieping met diverse indelingsmogelijkheden. Tuinberging aanwezig en één parkeerplaats op eigen terrein.

Vrijstaand (type E, bouwnummer 11)
Perceel ca. 462 m² | woonoppervlakte ca. 120 m² | inhoud ca. 450 m³
In het groen gelegen vrijstaande levensloopbestendige woning.
Ruime zithoek, twee slaapkamers, separaat toilet en wasruimte, inpandige berging, ruime tuin rondom en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vrijstaand (type F bouwnummer 12)
Perceel ca. 271 m² | woonoppervlakte ca. 120 m² | inhoud ca. 460 m³
Levensloopbestendige woning met leuke patiotuin.
Ruime zithoek, twee slaapkamers, separaat toilet en wasruimte, vrijstaande berging, patiotuin en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Tweekapper (type G, bouwnummer 13 en 14)
Perceel variërend van ca. 231 m² tot 233 m² | woonoppervlakte van ca. 100 m² | inhoud van ca. 375 m³
Levensloopbestendige woningen met sfeervolle architectuur.
Ruim leefgedeelte, twee slaapkamers, separaat toilet en wasruimte, tuinberging met twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×