Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Centrumplan Vlijmen

Centrumplan Vlijmen – Type 2

De verkoop is gestart! Natuurlijk plannen wij graag nu alvast een afspraak om persoonlijk kennis te maken en uw vragen te beantwoorden. Een afspraak met ons kantoor Vught is zo gemaakt op 073-6560591. Uiteraard kunnen wij u ook bij u thuis bezoeken. Teneinde inzicht te krijgen in de haalbaarheid van een aankoop bieden wij u een vrijblijvende waarde-indicatie aan van uw huidige woning.

Wij verzoeken u beleefd uiterlijk vrijdag 5 januari a.s. de appartementen van uw voorkeur(en) aan te geven (per e-mail), waarna wij in overleg met de ontwikkelaar de toewijzing gaan verzorgen. Uiteraard wordt u op maandag 8 januari geïnformeerd of wij u het appartement van uw keuze hebben kunnen toewijzen.

Centrumplan Vlijmen, Monseigneur van Kesselstraat (hoek Akkerstraat / Plein ) | 7 koopappartementen (type maisonnette).

LT Bouwmanagement BV ontwikkelt op de hoek van de Monseigneur van Kesselstraat en de Akkerstraat negen commerciële ruimten, en zeven nieuwbouwappartementen (type maisonnette). De appartementen hebben een gebruiksoppervlakte van 75 m² tot en met 173 m² en beschikken over buitenruimte en een berging.

Ligging:
– Perfecte ligging, midden in het centrum met alle voorziening voor de deur;
– Het bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch, Het Jeroen Bosch ziekenhuis, het transferium en de snelwegen A59 en A2 zijn eenvoudig en per auto binnen een paar minuten te bereiken;
– Parkeervoorzieningen in nabijheid;
– Eigen berging op begane grond;
– Energiezuinig.

Kortom:
Gezellig, veilig en overal dichtbij.

Interesse ? bel (073-6560591), of laat uw gegevens achter bij Lelieveld makelaardij te Vught (info@lelieveldmakelaardij.nl).

Bouwnummer 5

5251 EA Vlijmen
Status Ingetrokken
Koopaanneemsom € 595000,-
Woonoppervlakte 173 m2
Aantal kamers 1

Bouwnummer 1

5251 EA Vlijmen
Status Ingetrokken
Koopaanneemsom € 615000,-
Woonoppervlakte 173 m2
Aantal kamers 1

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×