Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Den Bogerd - De Lanen 2

Den Bogerd – De Lanen 2 – Hoekwoning Type B2

Goed nieuws! Wegens grote interesse in de verkoop van de 28 woningen van De Lanen 1, waarbij uiterlijk eind dit jaar de bouw zal starten, is gestart met de verkoop van de volgende fase, De Lanen 2. De bouw van De Lanen 2 zal dan direct aansluitend op, dan wel deels gelijktijdig met, de bouw van De Lanen 1 plaatsvinden.

6 hoekwoningen | type B1 & B2
– De hoekwoningen zijn energieneutraal en hebben een gebruiksoppervlakte vanaf circa 118 m² tot 132 m²;
– Er zijn standaard 3 slaapkamers en een complete badkamer, met sanitair van Villeroy & Boch, aanwezig;
– De ruime vrij-indeelbare zolder biedt genoeg ruimte voor extra (slaap)kamers.

8 tussenwoningen | type C1 & C2
– Ook de tussenwoningen zijn voorzien van 3 slaapkamers en een complete badkamer, met sanitair van Villeroy & Boch;
– De gebruiksoppervlakte varieert vanaf circa 92 m² tot 97 m²;
– Het binnen-buiten gevoel wordt door de grote pui in de achtergevel extra benadrukt.
– Deze fijne gezinswoningen zijn energieneutraal en beschikken over een diepe tuin.

WELKOM IN DEN BOGERD
Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala aan woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, patiowoningen, hoeken tussenwoningen en bouwkavels voor vrijstaande woningen.

Inmiddels zijn er ongeveer 218 woningen opgeleverd of in aanbouw. Daar komen nog circa 162 woningen bij, waaronder het nieuwe aanbod in plandeel ‘De Lanen’.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen. Er is veel aandacht voor de natuur. Dit zie je terug in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plangebied ligt Park Ter Roomley. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden.

Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die allemaal hun eigen identiteit hebben.
We laten je graag het nieuwe aanbod zien in het plandeel De Lanen, bestaande uit 6 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal!

DE OMGEVING
De wijk Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Binnen het stedenbouwkundig ontwerp van Den Bogerd is veel aandacht voor de natuur.

Dit is onder meer terug te zien in de parken die zijn aangelegd. Midden in het plan is namelijk een natuurpark. De basis voor dit park wordt gevormd door het beekje Ter Roomley en de bestaande aangrenzende groene omgeving. In de nabije omgeving vind je allerlei voorzieningen die horen bij het dagelijks leven. Door het Park Ter Roomley te bewandelen kom je vanzelf in het centrum van Udenhout. Wonen aan de rand van het dorp betekent dat je de vrije landschappen binnen no-time ervaart, zonder afgelegen te wonen. Dicht bij groen én toch alle voorzieningen die Udenhout te
bieden heeft in de buurt.

Het nieuwe aanbod is gelegen binnen het plandeel De Lanen. Deze wijk bestaat uit lange statige straten, waarin het leven zich afspeelt. Er is hier ruimte voor groen, parkeerplaatsen, speelplekken en wadi’s, waarmee op een duurzame wijze regenwater wordt opgevangen. Het nieuwe gedeelte ligt centraal in De Lanen en op loopafstand van het Park Ter Roomley binnen Den Bogerd.

Bouwnummer 22

5071 LC Udenhout
Status Verkocht onder voorbehoud
Koopaanneemsom € 412500,-
Woonoppervlakte 118 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 23

5071 LC Udenhout
Status Verkocht onder voorbehoud
Koopaanneemsom € 417500,-
Woonoppervlakte 118 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 16

5071 LC Udenhout
Status Onder optie
Koopaanneemsom € 417500,-
Woonoppervlakte 118 m2
Aantal kamers 5

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×