Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Drie Eiken - Oirschot

Drie Eiken – Oirschot – 5

DRIE EIKEN – een oase in Ekerschot

Binnen het landelijk gelegen Ekerschot, ten noordoosten van het centrum van Oirschot, verrijzen in 2023 drie elegante gebouwen met in totaal 52 appartementen. Met trots dragen zij gezamenlijk de naam ‘Drie Eiken’. Zij bieden u een veilige, gezonde en toekomstbestendige plek om te wonen in een uitnodigende leefomgeving.

Veilig, omdat de bewoners in deze kleine gemeenschap oog voor elkaar hebben. Gezond, vanwege de landelijke en groene omgeving. Toekomstbestendig vanwege het duurzame karakter van gebouwen en buitenruimte. Uitnodigend vanwege de nabijheid van Oirschot, dat bekend staat als ‘monument in het groen’.

Binnen de woning ervaart u een zee aan licht en ruimte, maar tegelijk ook geborgenheid. Met ramen van plafond tot vloer en ruime balkons die uitzicht bieden op groene hagen en heggen die het gebied rondom de Drie Eiken markeren. ‘All-Electric’ (geen gas dus) en een volledig geïsoleerde woning met energielabel A+++ zijn slechts enkele elementen die hieraan bijdragen. Zonnepanelen op het dak doen de rest. Omdat elke woning beschikt over een eigen individuele installatie, bent u vrij om mee te bewegen met de nieuwste ontwikkelingen. Ook dat is zorgeloosheid!

Dorps wonen in de nabijheid van de stad
Drie Eiken ligt vlakbij het centrum van Oirschot. Te voet of met de fiets bent u dan ook in no-time in het gezellige centrum van dit eeuwenoude stadje in de Brabantse Kempen. Met een keur van restaurants, kroegjes en bistro’s op de monumentale oude markt valt er altijd wat te beleven. Oirschot is een levendig dorp: door het jaar heen worden er tal van evenementen georganiseerd.

Natuurgebieden
In het prachtige uitgestrekte buitengebied met maar liefst elf natuurgebieden komen wandelaars en fietsers volop aan hun trekken. Wat te denken van Landgoed Baest en Landgoed ’s Heerenvijvers. Of De Mortelen, dat als waardevol authentiek stukje Brabants landschap bewaard is gebleven. Rust en bezinning vindt u onder andere bij de bekende kapel van de Heilige Eik. En voor de (elektrische) fietser ligt op een steenworp afstand natuurgebied Kampina met die andere parel in het groen, Oisterwijk, in het verschiet.

Bouwnummer 5 (B05)

5688 AA Oirschot
Status Verkocht
Koopaanneemsom € 485000,-
Woonoppervlakte 85 m2
Aantal kamers 3

Bouwnummer 5 (C05)

5688 AA Oirschot
Status Verkocht
Koopaanneemsom € 489000,-
Woonoppervlakte 85 m2
Aantal kamers 3

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×