Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Erve Solms

Erve Solms – Hoekwoningen achter het stadspaleis

Aan de Koestraat in het centrum van Oirschot staat het voormalige stadspaleis ‘Hof van Solms’, in dit nieuwbouwplan omgedoopt tot ‘Huys Solms’. Op het achterterrein van dit monumentale pand, gelegen aan de Heistraat is ruimte voor nieuwbouw, genaamd ‘Erve Solms’.

Op Erve Solms worden 13 nieuwbouw gezinswoningen en 6 appartementen gerealiseerd in verschillende prijscategorieën: appartementen, hoek- en tussenwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Zowel voor gezinnen als starters op de markt. Je woont hier in een comfortabele nieuwbouwwoning met energielabel A+++, gasloos, hardhouten kozijnen met HR++ glas, lucht/water warmtepompinstallatie met boiler, basisventilatie met een warmte-terugwin-unit, duurzaam en volledig toekomstbestendig. En dat midden in het historische dorpshart van Oirschot.

Op deze plek komen twee werelden samen; het is namelijk de schakel tussen het historische dorpscentrum en de wat meer industriële bebouwing aan het Wilhelminakanaal. Om deze twee werelden aan elkaar te koppelen, is er gekozen voor twee verschillende architectonische stijlen die wel familie van elkaar zijn. Resultaat, een karaktervolle architectuur met een industrieel tintje. De perfecte combinatie tussen oud en nieuw en een plek waar iedereen zich direct thuis voelt.

WONINGAANBOD:
Hoekwoningen achter het stadspaleis (bouwnummers 29 en 34)
Perceel variërend van ca. 93 m² tot 149 m² | woonoppervlakte ca. 102 m² | inhoud van ca. 380 m³ t/m 399 m³
Achter het oude stadspaleis worden 6 hoek- en tussenwoningen gerealiseerd, in een heerlijk rustig straatje wat bereikbaar is vanuit de Heistraat. Kenmerkend zijn de mooie grijze hoge verticale raampartijen, de betonaccenten, geveloren en strakke vormgeving wat de woningen een stoere uitstraling geeft.
Keuken aan de voorzijde, leefgedeelte aan de achterzijde, eerste verdieping met drie slaapkamers, badkamer en een vrij indeelbare zolder met technische ruimte. De achtertuin is gelegen op het noordoosten. Achterom aanwezig plus houten berging in de tuin met sedumdak. Parkeren is mogelijk in de parkeerkoffer aan de voorzijde van de woning. Hoekwoning bouwnummer 34 heeft in plaats van een tuinberging een volwaardige stenen berging en een fijne eigen oprit voor de auto.

Alle relevante informatie van dit project is terug te vinden op de projectwebsite of neem contact op met de makelaar.

Bouwnummer 34

5688 AH Oirschot
Status Onder optie
Koopaanneemsom € 485000,-
Woonoppervlakte 102 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 29

5688 AH Oirschot
Status Beschikbaar
Koopaanneemsom € 427500,-
Woonoppervlakte 102 m2
Aantal kamers 5

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×