Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Erve Solms

Erve Solms – Tussenwoningen Heistraat

Aan de Koestraat in het centrum van Oirschot staat het voormalige stadspaleis ‘Hof van Solms’, in dit nieuwbouwplan omgedoopt tot ‘Huys Solms’. Op het achterterrein van dit monumentale pand, gelegen aan de Heistraat is ruimte voor nieuwbouw, genaamd ‘Erve Solms’.

Op Erve Solms worden 13 nieuwbouw gezinswoningen en 6 appartementen gerealiseerd in verschillende prijscategorieën: appartementen, hoek- en tussenwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Zowel voor gezinnen als starters op de markt. Je woont hier in een comfortabele nieuwbouwwoning met energielabel A+++, gasloos, hardhouten kozijnen met HR++ glas, lucht/water warmtepompinstallatie met boiler, basisventilatie met een warmte-terugwin-unit, duurzaam en volledig toekomstbestendig. En dat midden in het historische dorpshart van Oirschot.

Op deze plek komen twee werelden samen; het is namelijk de schakel tussen het historische dorpscentrum en de wat meer industriële bebouwing aan het Wilhelminakanaal. Om deze twee werelden aan elkaar te koppelen, is er gekozen voor twee verschillende architectonische stijlen die wel familie van elkaar zijn. Resultaat, een karaktervolle architectuur met een industrieel tintje. De perfecte combinatie tussen oud en nieuw en een plek waar iedereen zich direct thuis voelt.

WONINGAANBOD:
Tussenwoningen Heistraat (bouwnummers 23 t/m 27)
Perceel variërend van ca. 95 m² tot 152 m² | woonoppervlakte ca. 104 m² | inhoud van ca. 387 m³ tot 407 m³
De Heistraat wordt een sfeervol dorps straatje met 5 bijzondere hoek- en tussenwoningen. De woningen passen perfect in het historische dorpshart met mooie mansarde kappen, verlaagde goten, verticale dakpannen en ritmische topgevels met stijlvolle witte kozijnen.
Keuken voorzijde, leefgedeelte achterzijde, eerste verdieping met drie slaapkamers en een badkamer met vrij indeelbare zolder met technische ruimte. Achtertuin op het zuidwesten. Parkeren is mogelijk in de parkeerkoffer vlakbij je achtertuin of op de parkeerplaatsen aan de voorzijde van je woning. Achterom aanwezig plus houten berging in de tuin met sedumdak. Hoekwoning bouwnummer 27 heeft in plaats van een tuinberging een volwaardige stenen berging en een fijne eigen oprit voor de auto.

Alle relevante informatie van dit project is terug te vinden op de projectwebsite of neem contact op met de makelaar.

Bouwnummer 24

5688 AH Oirschot
Status Onder optie
Koopaanneemsom € 410000,-
Woonoppervlakte 104 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 25

5688 AH Oirschot
Status Verkocht onder voorbehoud
Koopaanneemsom € 410000,-
Woonoppervlakte 104 m2
Aantal kamers 5

Bouwnummer 26

5688 AH Oirschot
Status Verkocht onder voorbehoud
Koopaanneemsom € 410000,-
Woonoppervlakte 104 m2
Aantal kamers 5

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×