Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Groot Bijstervelt Residentie

Groot Bijstervelt Residentie – C

Groot Bijstervelt Residentie
Huurprijzen vanaf € 1.520,– per maand. Meer dan de helft van de appartementen zijn inmiddels verhuurd. Vraag de recente optielijst op via ons kantoor.

Appartementen te huur
De appartementen zijn luxe, ruim en voorzien van moderne faciliteiten. Vanuit de kamers kijkt u uit op het park en het prachtige kloostergebouw. Het landgoed heeft een park, restaurant en kapel. Hier kunt u genieten van een ontspannende wandeling, een heerlijke maaltijd of prachtige muziek.

Zelfstandig wonen met mogelijkheid tot zorg op maat
Waar zou u willen wonen, nu de kinderen het huis uit zijn en de jaren toch enigszins gaan tellen? Overweegt u uw huis te verkopen en een appartement te huren? Een appartement voorzien van alle luxe, gemak en diensten? En bij voorkeur een woning die het u mogelijk maakt om er nog heel lang te kunnen blijven wonen, samen met uw partner of medebewoners. Dan is wonen in de Residentie wellicht iets voor u.

Comfortabel wonen
De Residentie biedt plaats voor personen met een eventuele lichte of beginnende zorgvraag óf waarvan de partner woont in een zorgwoning op het landgoed. Vitale ouderen kunnen hier zelfstandig én ontzorgd wonen met hulp op afroepbasis wanneer het nodig is. Als uw zorgvraag verandert, zijn er diverse mogelijkheden, zodat wonen op Landgoed Groot Bijstervelt mogelijk blijft. Door deze woon-/zorgformule kunnen echtparen met verschillende zorgindicaties samen blijven wonen. Dé ideale plek wanneer u overweegt om wat kleiner te gaan wonen zelfs als u nog geen zorg nodig heeft.

Omgeving
Omgeven door de mooie natuur kunt u in alle rust wonen en recreëren op Groot Bijstervelt. De Residentie kent meerdere types appartementen, verdeeld over drie woonlagen. Ieder appartement is voorzien van een entree, woonruimte, keuken, slaapkamer(s), berging, badkamer, toilet en terras of balkon. Alle woningen hebben een tv- en internetaansluiting. Het aanbrengen van zorgalarmering behoort tot de mogelijkheden.
Direct naast het gebouw bevinden zich parkeerplaatsen en een fietsenstalling, beide voorzien van oplaadpunten voor elektrische voertuigen.
Groot Bijstervelt bevindt zich binnen de stedendriehoek Eindhoven, Tilburg en Den-Bosch en is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.

Alle informatie op een rijtje
– Toegankelijk middels lift en intercominstallatie in centrale toegang;
– Het is mogelijk om een zorg domotica systeem aan te brengen. Domotica is het toepassen van elektronica in huis gecombineerd met communicatie met zorgverleners die zich buitenshuis (op het landgoed) bevinden;
– Appartement wordt opgeleverd met een standaard keuken. Als eerste bewoner kunt u zelf een keuze maken uit het soort werkblad, frontdeuren en grepen;
– De wanden worden behangklaar opgeleverd. U bent vrij om de wanden te (laten) behangen, stucen of anderszins;
– De temperatuur in de appartementen wordt geregeld middels een warmte/koude-systeem. De vloeren zijn voorzien van vloerverwarming, maar beschikken ook over de mogelijkheid tot koelen van de vloer. De vloeren worden kaal opgeleverd.;
– Separate berging van 6 m² aanwezig per appartement;
– Alle appartementen zijn voorzien van elektrische screens;
– Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en buitenterras met zicht op parkzijde aanwezig;
– Dagelijks beheer aanwezig middels locatiemanager;
– Glasvezel aanwezig;
– Huurprijs is exclusief €150,– servicekosten per maand;

Brochure
Voorkeur brochure per post ontvangen? Laat uw gegevens achter.

Contact:
Voor meer informatie over zelfstandig wonen bel 0499-577400 of kom langs op ons kantoor gelegen aan de Rijkesluisstraat 19 a te Oirschot.

Heeft u vragen over de service- en dienstverlening binnen het Klooster of het Zorghotel van Landgoed Groot Bijstervelt?
Dan kunt u contact opnemen met Marlou van Nuenen van Valuas Zorggroep via 0499-725 500.

Brochure downloaden

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×