Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Het karakter van

Lelieveld

Lelieveld makelaardij combineert gedegenheid met een frisse blik. Al meer dan veertig jaar durven wij in mogelijkheden te denken en vinden oplossingen die anderen vaak niet zien.

Pro actief is voor ons een vanzelfsprekendheid. Niets leuker dan dat we een opdrachtgever verrassen met een perfecte oplossing voor een woonwens. Of dat we voor een bijzonder vastgoedproject exact de juiste kopersgroep vinden. Inmiddels durven wij te stellen dat we hierin absolute toppers zijn. Door ons enorme netwerk hebben we altijd een geschikt aanbod in portefeuille. Ook bij de zoektocht naar een geschikte woonvorm zijn we behulpzaam. Of dat nu een villa of een appartement is.

Contact opnemen

MATCHMAKER pur sang

De stedendriehoek van Den Bosch, Tilburg en Eindhoven vormt ons werkveld.
In dit gebied komen country & urban samen. Het vormt de omgeving met charmante dorpen en prachtige natuurgebieden die wij kennen als geen ander.

Graag tot ziens in een van onze drie vestigingen.

K.v.K. nr 83235612 vestigingen Oisterwijk & Vught
K.v.K. nr 18077866 vestiging Oirschot

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×