Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hofplein 88 ‘s-Hertogenbosch

Je huis verkopen! Tja welke makelaar kies je en wat zoek je! Omdat het toch om een van je grootste eigendommen gaat wil toch iemand die representatief, beleefd, voorkomend, empathisch, en goed gekleed, jou vertegenwoordigd. Omdat wij nog heel veel verkooptijd hadden hebben wij 3 makelaars uitgenodigd, waardoor je al snel een goede indruk krijgt van wie het beste bij je past.
Voor ons was het dan ook al heel snel duidelijk dat onze keuze zou vallen op makelaardij lelieveld uit Vught. Vanaf het eerste telefonisch contactmoment met Sabine was ik al gecharmeerd van de manier van benaderen vriendelijkheid en correctheid.
Na het eerste huisbezoek van Marjanna was onze keuze al direct gemaakt. Lelieveld mocht ons huis verkopen en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Wij zagen in Marjanna de jonge betrokken zakelijke nuchtere representatieve en beleefde makelaar.
Vervolgens werd ons ook een medewerkster toegewezen die zou fungeren als backup voor het geval Marjanna verhinderd zou zijn. Ook Lonneke is dus langs geweest om kennis te maken en het huis te bekijken, en ook zij was een schot in de roos op de karaktereigenschappen eerder genoemd. Zeer vriendelijk! Wat je ook opgevallen is, is dat er door allen goed geluisterd werd naar de wensen en opmerkingen.
Over de fotograaf kan ik kort zijn namelijk gewoonweg fantastisch zowel als mens met contactuele eigenschappen, als zijn vakmanschap. In alle rust de tijd genomen om ons huis perfect te presenteren aan geïnteresseerd Nederland.
Ook de bereikbaarheid en snelheid van reageren was gewoonweg fantastisch. Altijd direct of dezelfde dag reageren via telefoon Whatsapp mail, het kon allemaal. Uiteindelijk vrijdagmiddag een spoed bezichtiging gehad en tot zaterdagavond 22.00 uur in contact geweest totdat de verkoop een feit was. Ook werken in de weekenden wordt dus niet geschuwd.
Vanuit onze ervaringen durf ik dus gerust te zeggen dat uw huis bij eventuele verkoop in zéér goede handen is bij makelaardij lelieveld uit Vught.
Wij hebben dus contact gehad met Sabine Marjanna en Lonneke waarop onze review dus gebaseerd is. Wat ons betreft zijn ze de score 9,5 dus dik waard. Waarom dan geen 10 zult u zeggen? Ik geef simpelweg nooit geen 10 op een review. Alles perfect in het leven bestaat nu eenmaal niet.
Marjanna Lonneke Sabine heel erg bedankt.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×