Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

familie Van Erp

Een persoonlijk bericht op zaterdag in juli van Lelieveld makelaardij met een aanbieding van een appartement dat ons past heeft ons leven sterk beïnvloed. Dat is de reden dat we Lelieveld makelaardij uit Vught het vertrouwen hebben gegeven onze woning te verkopen. Dhr Scholten van het kantoor had een duidelijke visie en een strategie voor de verkoop en die is helemaal waargemaakt. Er is voor de start veel aandacht gegeven aan de presentatie van ons huis en we hebben veel geleerd van zoekwoorden, social media en andere communicatiekanalen en prompt stonden meerdere serieuze kandidaten aan de deur. Een duidelijke koers heeft geleid tot een voor allen goede deal met wat creativiteit van Scholten in de staart. Een aanbeveling waard ! Bedankt.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×