Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Kantstraat 51 Haaren

Wij zijn zeer tevreden met de ontspannen, kundige en geduldige verkoop van onze voormalige hoevewoning in Haaren door Team Oisterwijk van Lelieveld. Makelaar Raymond heeft een persoonlijke aanpak en reageert altijd en snel op vragen. Twintig jaar geleden was Lelieveld ook de verkopende makelaar van de zelfde toen door ons aangekochte woning. Dat geeft aan dat ze een niet weg te denken vastgoed factor zijn in de regio. We hadden nu ook een andere bekende Oisterwijkse makelaar gevraagd om een waardebepaling. Die zat vér onder die van Lelieveld. Maar die van Lelieveld was wel degelijk realistisch! We zijn dan ook blij dat we niet voor die andere bekende Oisterwijkse makelaar gekozen hebben, want dat had ons veel geld gekost.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×