Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Sint Nikolaasstraat 51 Helvoirt

Vanaf het eerste contact was het een hele aangename ervaring om met Rick van Lelieveld makelaardij het huis te verkopen. Het huis had een belangrijke emotionele waarde en daar is steeds op de beste manier mee omgegaan. Ik kan eerlijk gezegd geen betere ervaring bedenken dan deze. In alle opzichten was Rick professioneel, altijd een antwoord op vragen en mails, belde altijd terug, hield ons steeds op de hoogte van ontwikkelingen, dacht mee met zowel verkoper als koper, en hoewel dat misschien niet altijd is wat je van een verkoop makelaar verwacht, is dit bij ons heel goed uitgepakt. We zijn ook heel blij met de kopers van het huis, en dat heeft hij goed ingeschat. Bij de keuze voor de makelaar heb ik me door mn gevoel laten leiden, en daarin ben ik zeker niet teleurgesteld. Veel dank aan Rick en daarmee waarschijnlijk ook aan zijn collega’s die ik zelf niet ontmoet heb.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×